• Op rekening bestellen én achteraf betalen
  • Gratis verzending vanaf 20 euro
  • Voor particulier én professional

Papertrack

Papertrack is een razendsnelle knikkerbaan van papier, die je helemaal zelf bedenkt en maakt. De mogelijkheden zijn eindeloos! Heb je al een Papertrack gezien op school of bij een vriendje, of ben je gewoon nieuwsgierig naar wat je er allemaal mee kan? Met Papertrack maak je je eigen knikkerbaan, helemaal zoals jij het wilt.

Het pakket is is ready to go, van papier en lijm tot knijpers en knikkers. Alle onderdelen voor je track druk je gemakkelijk uit de vellen papier. Bedenk eerst hoe je Papertrack eruit moet zien: smal, hoog, breed of zelfs driedimensionaal. In de handleiding staat hoe je de kubussen voor het geraamte van je track maakt.

Met de rode tricks wordt je baan nog spannender en mooier. Wil je zelf tricks maken, teken ze dan op het lege rode vel en knip ze uit. Een springschans bijvoorbeeld, een grote trechter of je eigen creatieve idee.

Bouw je eigen unieke Papertrack. Of je nu alleen gaat bouwen of met de hele klas, onderstaand een overzicht van alle beschikbaren Papertrack pakketten.

De pakketten voor de consumenten zijn helemaal ready to go. Je hebt niets anders nodig dan de inhoud van de doos en een flinke portie verbeeldingskracht.

Bij iedere Papertrack staat wat in het pakket zit en wat je er allemaal mee kunt bouwen.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

7 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

7 artikel(en)

Recent bekeken producten