Nieuws

Vijf argumenten om in te zetten op meer en beter bewegen in het basisonderwijs (15-4-2022)

Wil je weten wat de belangrijkste positieve effecten van meer sport en bewegen op school zijn? In dit artikel op allesoversport.nl lees je over het nut en de meerwaarde van een actieve schooldag. De belangrijkste argumenten zijn:

  • Gezondheid
  • Cognitieve ontwikkeling
  • Sociaal-emotionele ontwikkeling
  • Motorische vaardigheden en een leven lang bewegen
  • Welbevinden

(Bron: www.allesoversport.nl)

Lees het volledige artikel online

 

Vier nieuwe gebruikers van OCI-koppelingen geactiveerd (14-4-2022)

Sinds kort kunnen ook de medewerkers van Middin, Heliomare, Auris en ZorgSpectrum gebruik maken van de OCI-koppelingen met Senso-Care in hun inkoopportalen. Het bestelproces verloopt een stuk sneller en efficiënter en het aantal leveranciers bij deze organisaties kan drastisch worden teruggebracht tot een overzichtelijk aantal. Deze vier zorginstellingen werken met de inkooppakketten van AFAS en ProActive / Spend Cloud, maar ook klanten met pakketten van Proactis, ProCare en ProQuro zijn eenvoudig aan te sluiten.

Ik wil meer weten over OCI-koppelingen voor mijn organisatie

 

De Gemeente Eindhoven opent de Voucherregeling SportGoed (7-4-2022)

Vanaf 1 april is de Voucherregeling SpeelGoed van de Gemeente Eindhoven geopend! Met deze regeling wil de gemeente stimuleren dat Eindhovenaren meer en beter bewegen. Door aan te moedigen dat meer gebruik wordt gemaakt van innovatieve sport- en spelmaterialen. Wil jij zulke materialen aanschaffen om de activiteiten die jouw organisatie (alleen binnen Eindhoven!) organiseert nog aantrekkelijker te maken? Claim dan nu jouw voucher (van maximaal € 5.000). Er is totaal een subsidiebedrag van € 362.500 beschikbaar.

Het InnoSportLab Sport & Beweeg voert de regeling uit in opdracht van de gemeente Eindhoven.

(Bron: www.eindhovensport.nl)

Meer informatie over de Voucherregeling SportGoed

 

Topaz bestelt nu ook vanuit ProActive/Spend Cloud bij Senso-Care (7-4-2022)

Topaz, een zorginstelling voor kwetsbare ouderen met geheugenproblemen en cliënten met niet-aangeboren lichamelijke beperkingen (zoals dementie, Huntington, CVA en Korsakov) in de regio Leiden en de Bollenstreek, heeft sinds kort het inkooppakket ProActive (Visma) gekoppeld aan de catalogus van Senso-Care. Hiervoor wordt het voor de medewerkers van Topaz nog makkelijker hulpmiddelen en oefenmaterialen te bestellen. Ook is het inkoopproces nu beter beheersbaar.

 

OCI-koppelingen gerealiseerd bij klanten in zorg & onderwijs (5-4-2022)

Sinds december 2021 hebben we bij een aantal grote klanten binnen de zorg en het onderwijs zogenaamde OCI-koppelingen gerealiseerd. Met de OCI-koppeling is ons volledige assortiment beschikbaar binnen inkooppakketten als Spend Cloud/ProActive, AFAS, Proactis, ProCare, ProQuro en TBlox. Hierdoor wordt het bestelproces vereenvoudigd en beter beheersbaar. Onze klanten die op dit moment gebruik maken van OCI-koppeingen zijn Amarant, Ipse de Bruggen, Klimmendaal, Triade-Vitree, Wij zijn Jong, Severinus, Kempenhaeghe/De Berkenschutse en Cosis. Regelmatig voegen we nieuwe klanten toe via een koppeling, dus houd onze nieuwsberichten in de gaten om te zien of jouw organisatie al gekoppeld is of vraag informatie aan via onderstaande link.

Ik wil meer weten over OCI-koppelingen voor mijn organisatie

 

Speciale fietsaanhangers van WIKE toegevoegd aan het assortiment (31-3-2022)

Het Canadese WIKE (the Walk and Bike Company) produceert sinds 1993 robuuste fietsaanhangers. Kenmerkend voor enkele modellen (zoals de Salamander) is het multifunctionele gebruik. In een handomdraai is de aanhanger om te bouwen naar een kinderwagen of jogger. Met WIKE kan je dus fietsen, wandelen of joggen! Extra bijzonder zijn de 'special needs' modellen, aanhangers speciaal ontworpen om mensen met een beperking veilig in te kunnen vervoeren. De Large is geschikt voor personen tot 162 cm. en 57 kilo en is ook te gebruiken als wandelwagen De Extra Large is bedoeld voor personen tot 178 cm. en 68 kilo.

Bekijk alle aanhangers van WIKE

 

Nieuw: verbandtrommels voor scholen, kinderdagverblijven en thuis (10-11-2021)

Onze leverancier EHBO-koffer heeft een aantal verbandtrommels die op maat gemaakt en gevuld zijn voor specifieke organisaties zoals scholen en kinderdagverblijven. Veel van onze klanten binnen zorg & onderwijs hebben verplicht één of meerdere verbandkoffers nodig in het gebouw, maar bijvoorbeeld ook (kinder)fysiotherapeuten, ergotherapeuten en logopedisten met een eigen praktijk moeten een ehbo-doos binnen handbereik hebben. Daarom hebben we voor die klanten een aantal verbanddozen toegevoegd aan ons assortiment. In overleg met EHBO-koffer.nl kunnen navullingen bij hen worden besteld.

Bekijk alle verbandtrommels van EHBO-koffer.nl